szemelytanusitas ped

IX. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás

2015. január 10. szombat

2015. április 22-24. Eger, Hotel Eger-Park

IX. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás

Bevezető

Az anyagvizsgálatok és a műszaki diagnosztika nélkülözhetetlen információt szolgáltatnak a mérnöki szerkezetek épségének és megbízható működésének a biztosításához és értékeléséhez, és ezzel egyértelműen hozzájárulnak az emberek és a környezet biztonságának a szavatolásához és általában az élet minőségének a javításához.
Ez szinte nyilvánvaló a közlekedés és szállítás, az energiaátalakítás és szolgáltatás, a vegyipar, az építészet, és a gépgyártás területén.
Ezen túlmenően azonban az anyagvizsgálat egyre jelentősebb szerepet kap a mindennapi életben is, mint például a fizikai biztonság megalapozásában vagy a kultúra, a sport és más szabadidős tevékenységek terén.

„EFNDT Travel Award” díj

2014. október 27. hétfő

„EFNDT Travel Award” díj

A MAROVISZ javaslatára az Európai Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség „EFNDT Travel Award” díjban részesítette Agócs Mihályt, a Dunaújvárosi Főiskola gépészmérnök hallgatóját

Felhívás digitális radiográfia tanfolyamra

2014. július 21. hétfő

A tanfolyamot a DGZfP szakemberei szervezik a vizsgát a MAROVISZ Vizsgacentruma bonyolítja a Vizsgabizonyítványt is a Vizsgacentrum adja ki.

A digitális radiográfiai eszközök térhódítása az ipar egyre magasabb szintű elvárását eredményezi. A felhasználók, akik a roncsolásmentes vizsgálatokat mint szolgáltatást végzik, a megrendelők fokozott igényei alapján, kell hogy alkalmazzák a digitális radiográfiai vizsgálati technikát. Előnyei vitathatatlanok. Belföldön is rohamosan nő az eladott eszközök száma. Az alkalmazásban rejlő lehetőségek alapos megismerésére, a kezelés magas szintű elsajátítására a Német Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség (DGZfP) és a MAROVISZ 2014. novemberében legalább RT2 végzettséggel rendelkező szakembereknek RT-D2K elnevezéssel digitális radiográfiai tanfolyamot indít.

banner1 banner2 banner3