szemelytanusitas ped

Sikeresen lezajlott az UT2 PA tanfolyam Budapesten

2016. február 17. szerda

A MAROVISZ szervezésében 2016. április 4. kezdettel 80 órás UT2 PA tanfolyam volt Budapesten. A tanfolyam helyszíne a MAROVISZ székhelyén, a Budapest 1191. Üllői út 206 szám alatt került lebonyolításra 7 fő részvételével.

Az oktatói feladatokat „külsősök” Bodolai Tamás, Gyimes Gyula, Méhész István és Bánki Ede látta el. Mindannyian a MAROVISZ tagok.

A tanfolyami résztvevők közül többen a tanfolyamot magas színvonalúnak és hasznosnak ítélték meg.

Sikeresen lezajlott az UT2 PA tanfolyam Budapesten

IX. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás

2015. január 10. szombat

2015. április 22-24. Eger, Hotel Eger-Park

IX. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás

Bevezető

Az anyagvizsgálatok és a műszaki diagnosztika nélkülözhetetlen információt szolgáltatnak a mérnöki szerkezetek épségének és megbízható működésének a biztosításához és értékeléséhez, és ezzel egyértelműen hozzájárulnak az emberek és a környezet biztonságának a szavatolásához és általában az élet minőségének a javításához.
Ez szinte nyilvánvaló a közlekedés és szállítás, az energiaátalakítás és szolgáltatás, a vegyipar, az építészet, és a gépgyártás területén.
Ezen túlmenően azonban az anyagvizsgálat egyre jelentősebb szerepet kap a mindennapi életben is, mint például a fizikai biztonság megalapozásában vagy a kultúra, a sport és más szabadidős tevékenységek terén.

„EFNDT Travel Award” díj

2014. október 27. hétfő

„EFNDT Travel Award” díj

A MAROVISZ javaslatára az Európai Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség „EFNDT Travel Award” díjban részesítette Agócs Mihályt, a Dunaújvárosi Főiskola gépészmérnök hallgatóját

banner1 banner2 banner3