Örvényáramos jártassági vizsgálat - JV15

0.0/5 értékelés (0 szavazat)
  • Last update: 12 január 2022
  • File size: 526.97 KB
  • Downloaded: 1698

 

A MAROVISZ 2021 augusztusában újabb körvizsgálatot indított, melyen a jelentkezők acél munkadarabokon bevonatvastagság- és repedésmélység mérését kell elvégezniük örvényárammal.

A résztvevők választhatnak, hogy mindkét mérést elvégzik, vagy csak az egyiket, de csak örvényáramos elven működő készülékeket használhatnak.

A jártassági vizsgálat célja: laboratóriumok jártasságának bemutatása örvényárammal végzett bevonatvastagság- és repedésmélység mérésben. A résztvevők mérés során nyújtott teljesítményük ellenőrzése a mérési bizonytalanság számításával, ezzel segítség a szolgáltatások minőségének javításában és az akkreditálási feltételek teljesítésében.

 

A mellékelt felhívásban további részletek!

 

Szeretettel várjuk kérdéseiket és jelentkezésüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben, vagy az itt letölthető jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével. 

 

 M A R O V I S Z   K ö r v i z s g á l a t  |  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.