szemelytanusitas ped

Mágnesezhető poros jártassági vizsgálat - JV13

0.0/5 értékelés (0 szavazat)
  • Last update: 16 szeptember 2020
  • File size: 39.00 KB
  • Downloaded: 1068

A MAROVISZ 2020 szeptemberében újabb körvizsgálatot indított, melyen a jelentkezőknek egy hegesztési varrat mágnesezhető poros vizsgálatát és értékelését kell elvégezniük.

A jártassági vizsgálat célja: laboratóriumok jártasságának bemutatása mágnesezhető poros vizsgálatban az MSZ EN ISO 17638:2017 jelzetű, „Hegesztett kötések roncsolásmentes vizsgálata. Mágnesezhető poros vizsgálatok” című szabvány szerinti hegesztési varrat vizsgálatban. A vizsgálatot a résztvevő laboratórium jegyzőkönyvével kell dokumentálni, melyben fotón is be kell mutatni a detektált eltéréseket. (Amennyiben a Laboratórium MSZ EN ISO 17638:2010 jelzetű szabvány szerinti akkreditálása még érvényes, e szabvány szerint elvégzett vizsgálatot is el lehet fogadni.)

Szeretettel várjuk kérdéseiket és jelentkezésüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímére küldött levélben, vagy az itt letölthető jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével.