szemelytanusitas ped

Online oktatás MÁJUSBAN!

Cikk létrehozva: 2020. máj. 13. szerda

Alkalmazkodva a járványhelyzethez több oktatási intézmény is kínál lehetőséget ismereteink bővítésére online oktatás, tanfolyam, előadás keretében.

Érdemes körbenézni:  

ORSZAK NOVUM Kft

Kiegészítő, felfrissítő tananyagok mindazoknak, akik bejelentkeznek az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

Jelentkezni folyamatosan lehet, és küldik a következő, ingyenes anyagot!

Tervezett online tanfolyamok:

- 3.szintű ALAP vizsgára felkészítő tanfolyam - májusban   

- "PED-2014" kiegészítő képzés azon kollégák részére, akik III. és IV. veszélyességi osztályba sorolt nyomástartó berendezések állandó kötéseit (w, b) vizsgálják.  - május 21.

- MPV2 ÚJRATANÚSÍTÓ tanfolyam azon kollégák számára, akiknek a VT, PT vagy MT tanúsítványa 10 éves. 2020 június 9 - 12.

- ALAPOZÓ tanfolyam - 2020 augusztus 17 - 18.

 

Akik 10 éves tanúsítványuk újratanúsítását tervezik a második vagy a harmadik negyedévben jelentkezzenek az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A segédleteket (tankönyv, szabványok) postán küldik el, az elméleti felkészítést on-line tartják meg. Az újratanúsító vizsgához az eredeti tanúsítvány (a hátoldalán a folyamatos munkavégzés igazolva) és egy fél évnél nem régebbi szemész orvosi lelet (éles látás) szükséges. A MAROVISZ megrendezi az újratanúsító vizsgákat kis létszám esetén is.

AGMI Zrt

Alapfokú / Bővített sugárvédelmi tanfolyam:

https://agmi.hu/sugarvedelem-alapfoku-kepzes-tovabbkepzes/

Jelentkezés, részletes információ az online képzésekhez, itt >>

vagy az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Külföldön is van mire kattintani:

https://asnt.org/MajorSiteSections/Learn/Webinars.aspx

 

Németországi társzervezetünknél már újraindult az oktatás.

Ide kattintva https://www.dgzfp.de/blog/Post/28024/ZfP-Kurse-starten-in-Zeiten-von-Corona megtekintheti a koronavírus miatt bevezetett óvintézkedéseket a gyakorlati oktatásban:) 

banner1 banner2 banner3