szemelytanusitas ped

MAROVISZ-DÍJ 2019.

Cikk létrehozva: 2018. november 23. péntek

Felhívás

A MAROVISZ megalakulásának 10. évfordulóján alapított MAROVISZ Díjat az a személy kaphatja meg, aki szakmai életútja során munkásságával

• a roncsolásmentes anyagvizsgálat módszereinek szakszerű és eredményes ipari alkalmazását szolgálta;

• ismereteinek közreadásával hozzájárult szakmai közösségünk felkészültségének, hazai és nemzetközi társadalmi elismertségének növeléséhez.

A kitüntetésre érdemesnek tartott személyekre bárki – indoklással – javaslatot tehet! 

A 2019. évi MAROVISZ Díj átadása a XI. RAKK (Eger, 2019. március 20-22) keretében valósul meg. A rendezvényen a kitüntetett személy összefoglaló előadásban ismerteti szakmai tevékenysége lényegét.

A javasolt személy(ek) szakmai életútját a MAROVISZ Díj Kuratórium megvizsgálja és értékeli, majd véleményét az Elnökség elé terjeszti. A Kuratórium és az Elnökség a javaslatokat a személyiségi jogok tiszteletben tartásával kezeli.

Kérjük szakmai társadalmunkat, hogy javaslataikat 2019. február 20-ig juttassák el a MAROVISZ titkárságára (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és egyidejűleg küldjék meg a Kuratórium elnökének (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 Dr. Trampus Péter                                 Dr.Tóth László

a MAROVISZ elnöke                          a Kuratórium elnöke

banner1 banner2 banner3